Епизод 35

Част 1 – обзор на новините

 

Директен линк към част 1 (mp3) (ogg)

В днешния епизод ще си поговорим за Google, които се опитават да купят всичко и да ни вкарат в техните автомобили, Microsoft, които минават Open Source, и още доста любопитни и интересни (поне за нас) неща.

| юни 1st, 2014 | Posted in Uncategorized |

86 Responses to “Епизод 35”

  1. sv Says:

    На Stilgar му са провали плана да ви купят. 😀

  2. Данаил Рабаджийски Says:

    Бургасконф – 21.06.2014
    Варнаконф – 12.07.2014
    Великотърновоконф и Благоевградконф още не са определени дати

  3. arch Says:

    Можете и да напишете в кои минути за какво говорите?

  4. deyan Says:

    Бургасконф няма да го пропусна този път,благодаря за информацията.Радвам се и за подкаста ,ще се слуша докато пътувам

  5. Данаил Рабаджийски Says:

    http://burgasconf.com/
    http://varnaconf.com/
    http://blagoevgradconf.com/
    http://tarnovoconf.com/

  6. Stilgar Says:

    @arch е тоя път нямаше кой да се занимава с това. Ако на някой му се занимава може да го изкара и да го постне в коментарите.

  7. селянин Says:

    И аз ви слушам).

  8. +o Says:

    Не знам мисля, че това със софтуерните лицензи взе да отива твърде далеч. Изобщо така да се опитва да се третира интелектуалния продукт като материален и да се прави правна рамка все едно е такъв е пълен шит. Предполагам с времето решението ще дойде от самосебе си, след като света е тотално осран и омотан в дела и съдебни решения.
    Не се съмнявам, че фирми тролове са много доволни тук ще има прясна кръв, а това все пак е добре. Колкото повече и по-повече се осират нещата, толкова по-бързо ще се разбере, че това не води до никъде.

  9. stealth Says:

    до първият половин час съм, само да се включа за DRM.
    DRM-а е веселото нещо, заради което ел.книгите в някои случаи са по-скъпи от хартиените такива. може да поздравите майките на тези добри хора в Adobe. тъжното е, че не се вижда работеща нормално алтернатива на тоя рекет…

  10. селянин Says:

    Останах изумен за правото да бъдеш забравен. Значи човек може да поиска, но причината да е добра, и да е за общото благо и да докаже.
    Знаете ли на това как му се казва в закона? Самоуправство. Да не би Гугъл да са съд, че да решават кое е клевета, кое злепоставя и кой и защо иска да си скрие данни?

  11. селянин Says:

    Химерата на лазерните миражи
    Пусти мързел да го преведа… Накратко, забравете го лазера.
    http://alternathistory.org.ua/khimera-lazernykh-mirazhei

  12. Слушател №3 Says:

    Не се тревожете че е станало дълго и никой не го слуша.
    За мен даже е късичко ако записите бяха по 5-6 часа щях да им се радвам доста повече.

  13. Stilgar Says:

    @селянин, съдът си е съд ако смяташ, че Google е трябвало да махнат нещо, а не са ги съдиш в съда. Иначе какво, като не са Google жалбоподателите да са съд и да заличават информацията за себе си както им скимне?

  14. Exword Says:

    Не сме трима повече сме 🙂

  15. licho Says:

    Трябва да попълниш един формуляр, да посочиш линка с инфото което искаш да се махне и да качиш копие от лична карта. Това е за да докажеш, че инфото касае теб и е лична информация, която искаш Гугъл да забрави. Не се изискава да посочваш причина, а просто да докажеш че информацията те засяга лично т.е. личен живот и тралала.

  16. intel Says:

    Имам възражение против мнението за twitch – че имали много добра технология.

    Това далеч не е така. И много пъти е доказано, че те просто не могат да се справят с огромния трафик, който има по време на големи event-и като LoL или Dota 2 Int.

    Ако технологията им беше толкова добра или ако по-скоро setup-a им беше достатъчно добър, нямаше да накъсва в най-интересните моменти от важни игри (говорим за 200 000+ зрители), защото load balance-рите им не са добре замислени.

    Също така се опитайте вие да stream-вате, по време на такъв event – вашите зрители на вашия stream ще гледат slideshow…
    Т.е. всички ресурси отиват за главните event-и, а обикновените потребители да се оправят – като няма алтернатива, това е положението.

    Технологията е RTMP streaming и не е нищо особено.
    Аз си гледам twitch stream-ове директно през XBMC – няма реклами, а и ми е по-удобно да го контролирам с дистанционно. И пак насича понякога, заради недомислените им инфраструктура (това важи и за американците – и при тях е същото положение).
    А Youtube си имат достатъчно добра алтернатива, която е налична само за отбрани потребители, но както споменахте – те просто искат да купят user base-a на twitch, за да дадат летящ старт на Youtube Live услугата им.

    Така с един куршум, два заека – хем убиват алтернативата, хем получават сравнително голям user base за начало, за да могат да си пускат рекламите „на живо“…

    Дано само да не направят някоя магария, която да спре интеграцията с XBMC 😀

  17. Кирил Says:

    Аз да ви обясня защо имате тази спад в рейтинга – преди в подкастовете имаше и трети човек, който сваляше подкаста, за да види какво е станало. Сега обаче като нямате гости заминава един човек.
    Ако няма да можете да пуснете подкаст в следващите седмици викам да пуснете някоя политическа тема в коментарите – да може ние да си чешем езиците.
    Майтапа настрана.
    Гугъл с тези 30 милиарда могат да купят която си искат компания за луди пари. А ако собствениците на тези компании им кажат къде да отидат, гугъл с тези пари могат да им направят много мизерии.

  18. Фьт Дхюс Says:

    Личо, ако разбрах правилно, то вече Гошо ще знае не само цялата ми активност, ще има не само личният ми телефон, ще знае не само всяка минута къде се намирам, ами вече ще има и копие от личната ми карта?

    Оруел пасти да яде, КНДР може само да завижда.

  19. +o Says:

    @intel – Няма да има проблем просто защото това видео трябва да дойде до теб, а от там е лесно да го пренасочиш или да имитараш клиента който приема видеото.
    Общо взето се вижда какво се случва на нет интерфейса (примерно с wireshark или tcpdump) като се кънетктва към rtmp сървъра . Там в plain text си пише къде да се върже човек, После с тулчета като rtmpdump се имитира клиента. Последното може да породи псувни щото примерно твитч решиха, че ще се правят на интересни. Ако не ти се занимава и си с линукс livestreamer е готин тул и подръжката от мини общоността решава проблемите, когато примерно твитч се правят на интересни за ден два 🙂
    Тая война няма край. Те ще бягат ние ще ги гоним, Те ще ни гонят ние ще бягаме. Тва е положението, ала Уашовкси Облак Атлас.

  20. Фьт Дхюс Says:

    Не че схващам, за какво си говорите, може би защото едва сега тегля записа и не съм го чул. Но това Твич ми звучи познато. Това не са ли едни тъпанари с някаква мобилна услуга, който преди два месеца някъде накараха тъпаците от Гитхъб да премахнат всички алтернативни клиенти за тяхната услуга или дори несвъразни програми, но имащи подобно име.

    Ако са тия същите, то пари да ми дават, не бих им ползвал гнусната услуга. Друг е въпроса, че нямам Андроид или друго подоно устройство, та и без това не мога да им я ползвам.

  21. +o Says:

    @Фьт Дхюс – http://www.twitch.tv/

  22. Йордан Иванов Says:

    Абе трима семе, ама пишем с различни данни.

  23. Фьт Дхюс Says:

    Строй се, преброй се 😉

    Първи, втори, ей Пешо, ела тука бе и теб да сложим.

    И една критика, мно’о кратко бре, направете го барем три часа, че свършва докато да видиш.

  24. thd Says:

    За хромеля има една добавка ултра брутална ScriptSafe , аналог на NoScript ама по режещ 🙂 като е в комбинация с гостери и адблок е идеално , едното ако изпусне другото го удря по канчето 🙂

  25. Фьт Дхюс Says:

    В Опера ползвам едно наречено Нотскрипт, по-удобно е от оригинала (тип терминал на Куейк), но пък му липсват някой възможности. Ех пълно щастие няма.

    По между другото чак днес като прослушах втори път записа зацепих какво е това 15-15. Малко не съм съгласен. Виновна е сложната избирателна система, а не обикновените хорица.

  26. кюфте Says:

    @Фьт Дхюс
    Ако ще ми се затрудняват с две цифри обикновените хорица по-добре да не ходят да решават бъдещето на останалите. Най-вероятно мнозинството от тях са от мургавото „малцинство“ и изкуфяващите пенсионери.

  27. Фьт Дхюс Says:

    Изйуфяващите пенсионери са наши майки и баби. Те са ни отгледали, би трябвало да сме малко по-благодарни към тях и мъничко по-вежливи, дори да не сме съгласни с политическите им възгледи.

    От друга страна, май наистина не е добре да обсъждаме политика дори в коментарите, защото не си струва.

  28. кюфте Says:

    Аз не съм казал че не ги уважавам. Изкуфяването е нещо неизбежно. Период от живота на почти всеки човек.
    Човек койти не прави разлика между две числа не е ментално способен да има някакви смислени политически възгледи. Неграмотените и възрастните са най-лесните за манипулиране.

  29. Кирил Says:

    За начина на гласуване – аз лично не знаех как се гласува. Когато чаках питах хората и те ми казаха. Не мисля, че пенсионерите са виновни – просто трябваше към сериалите и телевизионните предавания да вървят реклами как се гласува и всичко щеше да бъде добре. Но политиците ни са доказали многократно, че ако не става въпрос за далавери не биха си мръднали и малкият пръст.
    кюфте да ти кажа виждал съм 85 годишни преподаватели, които са ми скривали шапката. Бил съм и на лекции на пенсионирани учители – хората са си доста умни, даже когато ги сравнявам с младите им „колеги“.

  30. Иван Says:

    Супер-интересни нещица!

  31. Георги Says:

    Здравейте, пичове! Абе искам да ви питам защо все гледам заглавия, които завършват с „част 1 (новини)“? В смисъл аз ли нещо не мога да се ориентирам из сайта или на нещо друго се дължи?

  32. gatakka Says:

    Преди имахме и 2-ра част, но поради много причини сега правим само 1 част. Малко е подвеждащо, ще спрем да го пишем така за напред 🙂

  33. Георги Says:

    Аа ясно, мерси за бързия отговор. 🙂 И също искам и аз да изразя благодарността за това, което правите! Писна ми все да чета, пък и си e значително разнообразие да слушаш интересно поднесени неща на тази тематика, че и на родна реч! 😀

  34. Stilgar Says:

    Махнах го това с първата част от заглавията поне. В постовете го има все още.

  35. Nonev Says:

    Има го и в подзаглавията, но да не бъдем педанти – и така е добре.

  36. +o Says:

    Абе курчовци що им казахте да махат „част 1“ от заглавията. То така става, първо нямаме гост, после нямаме гост за известно време, след време го заличаваме от програмата и аре, отидѣе си.. Сега никогиш няма да се мръднат пак и да канят гости, особено вече като знаят къв гърч е.

  37. Nonev Says:

    Такова обръщение „курчовци“ сигурно ще да е голям комплимент, като се има в предвид, че обръщението базирано на срещуположния в полово отношение орган, е страшна обида..

  38. Фьт Дхюс Says:

    Нонев, не съм съвсем съгласен. Ако някоя майка кръсти дъщеря си Георги (и тази майка е българоезична очевидно), много бих се учудил.

  39. +o Says:

    sorry пичове, паразитна дума ми е (курчо, мунчо, гунчо и т.н. )

  40. Кирил Says:

    Гледах Силициевата долина(Silicon valley) много добър сериал – можеш да се напикаеш да се хилиш. Продуцира се от създателя на Beavis and Butthead и човека е работил в подобна фирма и има представа как стоят нещата. Ще има и втори сезон.

  41. List Says:

    Абе това за премахването на данните от гугъл е трик да се доберат освен до всико останало и до личните ви карти. 🙂

  42. Кирил Says:

    @Stilgar аз споменах Силициевата долина, за да кажа, че любимата ти марка компютри и монитори се рекламира там.

  43. бацето Says:

    Айде ново 20 за openssl – http://ccsinjection.lepidum.co.jp/
    Интересното е дали libressl също е засегнат.

  44. Фьт Дхюс Says:

    To не е само и Гну ТЛС също пропада, после кажи, че Сноудън не е прав копеле (с извинение специално за Нонев).

  45. Stilgar Says:

    @Кирил абе то там всички се рекламират.

  46. deyan Says:

    Отностно Силициевата долина 1 епизод си беше разочарование за мен ,но последния направо паднах да се хиля,то не бяха схеми по оста х и у за лъснакнето на бастуни,че и 3д го направиха с по няколко броя в ръка ,та как ли не чертаха също…А идеята за по-голяма компресия как му хрумна на пича. 🙂

  47. Кирил Says:

    Наистина, но що се отнася до компютри са главно делл, тук таме някое вайо или ябълка.

  48. thd Says:

    http://arstechnica.com/security/2014/06/theyre-ba-ack-browser-sniffing-ghosts-return-to-haunt-chrome-ie-firefox/ 🙂 🙂 🙂

  49. Stilgar Says:

    Най-големият лаф беше „you are gay for my code, you are code gay.“

  50. +o Says:

    да 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=nB2sXuYSH7k

  51. skydancer Says:

    Абе доста повече сте, аз знам поне още един, който ви слуша редовно:)

    Даже понякога си пускам и по-стари издания и колега каза „Абе тези пичове бичат всеки ден май“ …:)

    Имам молба – може ли някой път да изкоментирате модата по този flat design. Особено на фона на Yosemite от онзи ден. Мен лично ми бърка в очите и не мога да го възприема, не е просто минималистичен, изчистен и опростен, а има нещо сбъркано.

    Днес имах доста интересен разговор с графична дизайнерка – цитирам „Те те водят за носа с този дизайн – прекомерно фокусиране и ти си овца, казват ти какво да гледаш. Win8, iOS 7 и т.н.“ и ми разви терория за връзката с комерса.

  52. Кирил Says:

    Страхотно си беше. Мен лично най-много ми хареса мантрата „making the world a better place“

  53. scarylabcat Says:

    Като стана дума за половин час компилиране на .net проект ето тук един лектор от Телерик го казва – https://www.youtube.com/watch?v=bE8EmDqY1v4#t=2172

  54. Stilgar Says:

    Докато не ги видя не вярвам. Дори преди SSD-тата не съм виждал такъв пък съм работил по някои дето бяха бая големи. Трябва да са били 10 пъти по-големи и без никакво усилие да се направят да се компилират по-бързо (примерно най-много съм виждал да се компилира за 5 щото беше website проект като го променихме на web application се компилираше за 2) за да стане т’ва. Не го изключвам ама избирам да не го вярвам докато не ми го покажат.

  55. бацето Says:

    Нещо яко – [NASA’s Using Space Laser to Download Video From Orbit at Gigabit Speeds] http://gizmodo.com/nasa-used-a-space-laser-to-download-video-from-orbit-at-1587523627

  56. thd Says:

    Като стана въпрос за лазери, друг вид енергийно оръжие ще се окаже доста по ефективно май, ама и той не става за носене 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=yGWHdumVCSI

  57. sv Says:

    http://www.mydemotivators.eu/demotivator/1305 Stilgarland

    :d

  58. Фьт Дхюс Says:

    Ха-ха-ха.

  59. thd Says:

    Къде му е скапаната логика видео през html5 video tag и гледане през браузъра да прави 4-5 пъти по голям load на процесора , отколкото като хвърлиш линка от видео тага към mplayer или vlc ??? Направо се възмутих … Няма ли някой плъгин да завърта html5 video през плъгин за vlc или mplayer ?

  60. Stilgar Says:

    Еее не знаеш ли, че plugin-ите трябва да се мразят? Така казаха от Apple и Google.

  61. thd Says:

    И като стана въпрос за плъгинки и подобни , тъкмо попаднах на едно удобство за лисиця юзърите https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fullscreen-toolbar-hover/ доста екран освобождава и има хубави адвансъд настройки 🙂

  62. radovid Says:

    gatakka, ей това е другия „блокър“, но го няма за firefox. https://github.com/gorhill/httpswitchboard

  63. Фьт Дхюс Says:

    Thd същото питаше преди година и Аса, а щом той го пита, значи няма за съжаление 🙁

  64. +o Says:

    @thd – да готин е и за старата бангия ibm 51 ще дойде тъкмо, а в комбинация със

  65. +o Says:

    sorry..
    в комбинация със vimperator е тамън каквото ми се иска, само не виждам шорткът кийс. Благодаря 🙂

  66. thd Says:

    Е то си ползваш стандартните шорткъти, ctrl+l адрес-бар , alt+1 , 2 , 3 ….. изреждане на табовете … Или за нещо по специално имаш в предвид ?

  67. +o Says:

    Принципно си е някаква моя глезотия, но предпочитам клавиатурата, когато работя и ресърчвам нещо, а мишката когато чета или вниманието ми е насочено нещо конкретно.
    Когато работя или си правя някакъв ресърч с мишката не ми е много удобно, защото преживяването е концентрирано в една точка и е обвързано с преместването на поинтера по х,у хоризонталата, което го забавя много. В такъв случай предпочитам клавиатурата. Там пък вариантите и бързината са по-големи, но пък човек трябва да запомни доста повече неща, а повечето от софтуера не е мислен за такъв тип преживяване.
    Когато съм отворил 20 таба в фф искам не само да сменям сегашния със следващия или предишния таб (това принципно е малко тъпо ако искаш да отидеш от таб 5 на 15), но и да виждам всички табове. Това ми помага да мисля до къде съм я докарал 🙂 Е в случая видях, че има възможност да оставя да се виждат само табовете (без адрес бара) и така реших проблема. Ако ми писне ще помисля и за друг вариант. 🙂

  68. +o Says:

    всъщност сега се заиграх и се сетих, че мога да мапна клавишна комбинация с вимператора към някоя от настройките на плъгина, та се зарових да ги открия. Примерно това би трябвало да показва табовете с ф2 :
    map set! extensions.fstbh.showTabsToolbar=“always“
    сега вече въпрос на чопкане да се направи една toggle функция 🙂

  69. thd Says:

    Много специфично става 🙂 . А нещо дето да хвърля ексек на mplayer $url като види да се сещаш 🙂 🙂 🙂 ?

  70. thd Says:

    video ,затри го заради html защитата , лош блог 🙂

  71. +o Says:

    Хм, нещо не те разбирам. Значи ако искаш да гледаш различни видеа (avi,mp4 etc) с плъгин можеш да си инсталираш плъгини примерно browser-vlc-plugin или gecko-mediaplayer (https://sites.google.com/site/kdekorte2/gecko-mediaplayer)
    Примерно аз съм с gecko-mediaplayer и да речем това видео го гледам през него http://video.ted.com/talk/podcast/2014U/None/WillPotter_2014U-480p.mp4

    Ако искаш конкретен формат да бъде отварян с някой от плъгините или конкретна бинарка мисля може от preferences -> applications да укажеш точно какво искаш

    Ако искаш вече някакъв плъгин, който да ти вади адресите от хтмл5 таговете и ги прехвърля в някой от плъгините не съм се замислял за такова нещо 🙂

  72. thd Says:

    Точно за последното става въпрос, ама блога оряза половината текст заради забранените символи … вместо да ги промени в подходящ вид , лош блог 🙂 Иначе за vlc и mplayer са си сложени плъгините.

  73. PaperNick Says:

    Реших да споделя нещо готино, което току-що преоткрих във Firefox – Tab Groups.

    Tab groups предоставя лесен достъп до всички активни табове, като включва:
    – лесно затваряне на таб пожелание
    – преглед на всички табове с динамични thumbnail-ове
    – търсене по заглавието на таба
    – възможност за достъп само чрез клавиатурата – Ctrl+Shift+E отваря Tab Groups, избор на таб чрез стрелките или Tab/Shift+Tab, Enter за отваряне на таба
    – създаване на нови групи чрез драгване/чертаене по празно пространство

    Чрез tab groups, спокойно мога да разглеждам 20-40 таба наведнъж на моята резолюция – 1280×1024. На по-голяма сигурно ще може до 50-70+.

    Ето и малко screnshot-ове:
    http://s30.postimg.org/eounsmfa9/Tab_Groups_1.png
    http://s30.postimg.org/r0xk6434x/Tab_Groups_2.png
    http://s30.postimg.org/nvcyfwkip/Tab_Groups_3.png

  74. +o Says:

    Да и аз го ползвам, само че го знам под името panorama. Обикновено табовете касаещи един проблем ги обединявам в група и е удобно, човек да си подреди задачите.

  75. thd Says:

    Със всичките тия табове отворени , не отиват ли 2-3GB РАМ само за лисица ?

  76. PaperNick Says:

    Ами, аз попринцип не използвам толкова много табове, но реших че ще е готино да го покажа за screenshot-овете. Всъщност с тези 24 таба от screenshot-овете ми дърпаше само 624 MB Рам, което е доста впечатляващо. Аз също очаквах нещо от порядъка на 1-2 GB, но явно доста добре са я оптимизирали.

  77. +o Says:

    Ако си ги отворил в една броузерна сесия (не знам какда го кажа правилно) да ще ти коства повече рам, иначе зарежда табовете, чак когато се отворят. Т.е ако си стартираш лисицата и имаш 20-30 няма да ти коства чак толкова много цпу и рам.

    Иначе сега гледах рамта докато си броузих, имам една група, която седи от вчера и не бях отворил 10-те таба в нея, тя беше на бекгрунд, а другата група в която бях беше с отворени 5 таба. Всичко това костваше ~190мб рам, след като отвори 10-те таба от първата група + 5 таба от втората рамта отиде на 336мб. Е зависи от сайтовете, аз и не съм чистил vm cache в proc-a все пак теста е псевдо 🙂

  78. thd Says:

    chromium-a на всеки таб скача по 30-50 мб там и на отделен процес го слага …

  79. Фьт Дхюс Says:

    Пейпър това в Опера го имам с да ги нарека вложени ушета, което ми изглежда по-удобно и не по-малко прегледно (но пък няма търсене в тях, като третата снимка). Ама тук врътката е, че трябва стара Опера. Новата не поддържа нищо от предните си възможности.

    А сега тук на работа се гърча с една Вкиста и вграденото ѝ „чудо“ дето блокира цялата машина, ако отворя десетина страници.

  80. PaperNick Says:

    Ако говориш за Tab Stacking, наистина изглежда готино:
    http://www.tech-recipes.com/rx/9738/opera-how-to-stackgroup-similar-tabs/

    Наскоро пробвах Opera, но за жалост не можах да намеря нещо подобно като Panorama. Ако има някакъв work-around, с удоволствие бих пробвал отново.

  81. Фьт Дхюс Says:

    Да баш това е. Може ли връзчица към тази Панорама, за да видя мога ли да помогна. Често се случва като не си ползвал нещо и негови елементарни възможности да не ги откриваш. Например в същата тази Опера много лесно се добавят речници, но някой (не помня кой беше), се оплакваше, че нямал правописна проверка и това го било спряло.

    И наистина настройките на Опера са малко странни, ако човек не им е свикнал. Тези на Мозила са далеч по-близки до ИЕ и съответно интуитивни.

  82. PaperNick Says:

    Ами Panorama е Tab Groups:
    +o said: „Да и аз го ползвам, само че го знам под името panorama“

    Иначе просто ми е любопитно дали Opera-та може да се настройва както Firefox – нещо като about:config, да променям по-драстично интерфейса, да променям search menu-то (http://s30.postimg.org/xlrea1c9d/Dictionary.png) и други дребни неща.

    И да, съгласен съм, че настройките на Opera са доста са странни.

  83. Фьт Дхюс Says:

    Това го има същото. А на всяко произволно поле за търсене, в коя да е страница, в контекстното меню има точка за добавяне на търсене. Търсенето си го организираш, както ти дойде и дори има добавки да го правиш и по други начини, ако подразбиращият не ти харесва.

    Това about:config и всякакви други about: са ги окрадвали, но там започват с opera:. Най-якото е, че ако по погрешка напишеш about:config по стар навик, то директно ще ти го пренасочи на opera:config.

    http://picbg.net/img.php?file=ff33432e2bb2fd21.png

  84. PaperNick Says:

    Супер, ще си поиграя да я пробвам пак.

    А фактът, че използваш по-стара версия не те ли притеснява? Как получаваш Security Fixes?

  85. PaperNick Says:

    И също, можеш ли да хвърлиш малко светлина защо версията за Linux е 12.16, а за Windows – 21? Да не би да не се поддържа?

  86. Фьт Дхюс Says:

    За ГНУ/Линукс последната версия е с Престо. След нея като изтребители излязоха няколко версии, които просто не си струват, по-добре да ползваш Хром. Това, че не са издали хромирана версия, не означава, че не ги обновяват.

    И да най-вероятно няма да издадат хромирана версия за нас. И по-добре, ние не я щем. Но плановете им може да се променят.

Leave a Reply