Епизод 6

Епизод 6 на Nerds2Nerds записан на 23.06.2013 с основна тема документни бази данни, в частност MongoDB

Част 1 – обзор на новините

 

Директен линк към част 1 (mp3) (ogg)

00:00 – как се плаща на Java програмистите 🙂
01:10 – уточнение за грешна информация от предишния подкаст (въобще не ни е срам)
01:55 – Microsoft дават „назад“ с Xbox One
04:55 – стартира Humble Bundle with Android 6
08:55 – Microsoft ще продават Surface RT на училища за $199
11:40 – BMW не иска iOS в колите си
12:55 – iOS генериа пароли от речник със само 1842 думи
15:20 – новите таблети на Samsung, които работят на много висока резолюция и с две ОС
21:20 – източиха данните на 6 милиона човека от Facebook
23:10 – Стив Возняк отново остоява позицията си, че Apple правят грешки, а САЩ прилича все повече на СССР
25:50 – Instagram вече позволява да се качва и видео
30:15 – излезе TypeScript 0.9 с generics
34:50 – арестуваха хора опитали се да направят X-ray оръжие в мазето си
36:15 – никога не сипвайте течен азот в басейн, особено ако в него има хора 🙂
37:50 – Китай отново е с най-бързия компютър в света
38:30 – хазартните сайтове в България вече са забранени
40:10 – поредното чудно действие на графена
42:25 – Tesla позволяват смяна на батериите на автомобила си за 90 секунди
44:55 – YouTube започват да изместват телевизията
49:20 – започнаха да се появяват продукти, които „заглушават“ лицевото разпознаване
52:00 – Човека разкрил данните за PRISM вече официално е обвиняем за кражба на информация
56:45 – Foxcon наема 3000 човека за да подпомогнат Firefox OS
57:55 – алгоритъм, който рисува използвайки играта Тетрис
59:00 – руските милиардери спонсорират проект, който да премахне напълно човешкото тяло. Всичко трябва да е дигитално.
1:01:25 – Monsanto се опитват да патентоват естествените семена на плодове и зеленчуци, използвайки грешка в патентната система. Има петиция против това
1:03:50 – Build конференцията на Microsoft
1:05:55 – PlovdivConf ще се проведе на 06.07.2013

Част 2 – документни бази данни и MongoDB

 

Директен линк към част 2 (mp3) (ogg)

Tags: ,
| юни 23rd, 2013 | Posted in Uncategorized |

78 Responses to “Епизод 6”

  1. programings Says:

    Вица в началото за Java dev-овете не можах да го разбера. 😀
    Може би защото не съм се занимавал, а и нямам намерение да се занимавам с Java.
    Някой да обясни ?

  2. Данаил Рабаджийски Says:

    То като я пуснаха тая забрана за сайтовете, все едно някой доставчик ги спря.
    За урана …. в България се намира най-богатото находище на уран в Европа.

  3. thedem Says:

    На blizoo са блокирани тия сайтове , за другите доставчици не знам.

  4. !ntel Says:

    Мерси за поредния подкаст. Имам една лека забележка към сайта – тази minimal тема е за много стара версия на WordPress и има много грешки в нея – 125 грешки на w3 HTML validator-a и няколко в CSS-a. На всичкото отгоре зарежда някакви картинки, които ги нямаш на сайта ти: http://www.nerds2nerds.com/wp-content/themes/minimal/images/kubrickbgwide.jpg

    Та таквиз работи 🙂

  5. Кирил Says:

    Аз съм твърдо за рубриката „Зона на здрача“. Например цензурата на сайтове в нашата страна е най-важната новина. Но на практика не е техническа, а трябва да се коментира. Защото е прецедент. И наистина трябва да се спре, иначе ще го последват още.
    Може да има и друга рубрика, но мисля, че ако има и нетехнически тема, ще стане по-интересно.

  6. Кирил Says:

    На PlovdivConf аз лично няма да имам физическата възможност да отида и ще се радвам, ако някой ходи да споедли впечатленията си.

  7. Stilgar Says:

    Мен лично изобщо ама хич не ми дреме за валидния HTML. Ако не искаха да пишем невалиден HTML щяха да направят браузърите да не зареждат страницата при грешка.

  8. !ntel Says:

    То не е казано, че тряба да ти пука, но когато гледаш кода да ти е валиден, по-рядко се получават грешки от този вид: ЦЪК или пък сайта да зарежда по няколко секунди, защото нещо липсва…

  9. !ntel Says:

    Линк: http://imgur.com/fMIE2xa

  10. metost Says:

    Относно видеокартата – не е ли това, че има разни тулове които изпалзват видеокартите за брутфорс заради по-голямата изчислителна мощност? „gpu brute force“

  11. Stilgar Says:

    @metost то хубаво brute force ама върху какво тоя brute force? Ако има хешове или нещо да прави brute force обаче в случая brute force-а е опит за вързване към wireless-а на телефона.

  12. Желю Желев Says:

    Относно 12:55 – iOS генериа пароли от речник със само 1842 думи
    Handshake се гепа от потребителя когато се connect-ва към мрежата, начините са 2 – или го чакаш я се включи я не, или го гониш с един специален пакет и го разкача от мрежата, и както новите WINDOS-и са нагласени за автоматичен рекънект, работата е опечена. След като вземеш handshake (той ти представлява един хеш ), го почваш или с речник по стандартния начин, или с brute force с някое здраво GPU.

  13. Данаил Рабаджийски Says:

    какво му причинихте на сайта та до преди малко даваше грешка във връзката с базата данни

  14. Stilgar Says:

    А обяснението на @Желю вече има смисъл. Хендшейкът предава хеша на паролата… ама що го прави…

  15. buhala Says:

    Humble Bundle-a е 6-ти за Андроид. Те са edition-и. Андроид bundle-a включва игрите както за win/mac/linux както и за Android. Има и серия Humble Indie bundle, и weekly sale, които ги няма за андроид. А ако ги има за андроид, е humble android bundle

  16. Димитър Папазов Says:

    Относно това за тези каски, които се ползвали да попречат на камерите да те разпознават – има и по лесен начин за хората, които разбират малко или пък изовщо -> http://www.youtube.com/watch?v=eaIIswjQ8OA едно видео на Kip Kay – Anty Paparazi Glasses .. много ефектно и ефтино .. ще излезе и пак върши същата работа.. няма фада да се разкарвам с цяла каска да ми запарва главата само .. ии да ми перчи да виждам .. 😀

  17. echeveria Says:

    Стил грозни са ама Леново Т и Х сериите са истината!

  18. Stilgar Says:

    Мен не ми е за красивото ама нямаше хубав convertible от Lenovo с 8GB RAM. Dell бяха нацелили идеалният form factor пък и бяха едни от малкото дето тогава продаваха с 8GB. Дано тея ThinkPad convertibles да ги направят смислени за след 3 години като ще си купувам пак.

  19. echeveria Says:

    Закона за хазарта не е от днес. Всички фирми имат информация от месеци че трябва да се регистрират. Някой са се регистрирали, като Еврофутбол да речем – останалите се правят на интересни. И се очакваше да влезе в действие, просто на Боко му се плащаше да протака самото прилагане.

  20. echeveria Says:

    Стил е доста по прав за монопола. Точния израз е „злоупотреба с монополно положение“ защото Гугъл (търсенето) реално не е монопол а олигопол. Тоест на пазара има поне 20 търсачки но те нямат реален дял, но самото СЕО оптимизиране се извършва единствено и само за гуглите. Това е проблема с който основно трябва да се справя фирмата. Просто не знам някой да оптимизира за Бинг специално :). Ако има търсачка която има 20% дял (а дано) то тогава гуглите спокойно могат да си направят платено СЕО при търсене, за сега не могат.

  21. echeveria Says:

    Никсън е друга бира и изобщо няма нищо общо с това което се случва тук. Никсън е свален реално не от народа а вътрешно чрез импийчмунт. Собствената му партия оттегля доверие, впрочем „дълбокото гърло“ както са го наричали, който е изкарал данните и записите се показа преди 2-3 години и е евреин агент на ФБР. Така че свалянето му е вътрешно политическо решение. Общо взето знам че имат поне 3-ма убити президенти за 100 години!
    Колкото до това какво мисли общественото мнение за „предателите“ просто не е сериозно – тряя няколко месеца да видиш какво говорят по медиите в Америка по темата и ще видиш че там обществено мнение свободно няма!

  22. echeveria Says:

    Нещо не разбрах какво говорите за пневматика и хидравлика. Тва за прапрапра дядото някак не го разбирам! ?

  23. Желю Желев Says:

    @Stilgar Four-Way Handshake е начина по който се споразумяват потребителското устройство и access point-a за изпозването на мрежата. Тоест ако мрежата е заключена (криптирана с парола) ти трябва да представиш ключ за достъп. Това се прави по време на handshake, данните се хешират и се сравняват с хеша на паролата който ти е в паметта на access point-a. Това не съм сигурен дали е точно така, щото ако беше щеше да можеш с готов хеш да се впишеш в мрежата и малко инженеринг на пакети да имаш достъп без парола (което очевидно не става така). Знам само че по мрежата се прехвърлят хешове а не паролите.

  24. thedem Says:

    Добре де , вместо да се джурка хеша и да се мъдри каква е паролата, не е ли по лесно да се изпрати направо хеша към устройството ?!

  25. Желю Желев Says:

    Да, намерих решението на проблема. Хеша не е просто хеш от паролата, той е от няколко компонента на мрежата + паролата. По време на предаването се прехвърлят няколко вида ключа, не само тоя основния. По време на прехвърлянето на хеша се добавя Message Integrity Code към съобщението, който се връща от рутера с Group Temporal Key и така се гарантира достъпа. Абе сигурността е многослойна, общо взето, което пак не пречи да се разбие мрежата. Теглите си Kali Linux (бившото BackTrack) и там има достатъчно инструменти, който са направени да намират точните хешове. 🙂
    С видеокарта за 1-2 дни се разбива WPA2-Personal. Има даже и видеа в тубата, който подробно показват стъпка по стъпка.

  26. gat3way Says:

    Това което се взема при handshake-а са 2 случайни nonce стойности, SSID-а на мрежата, едно поле от хедъра и HMAC стойност сметната върху данните от това поле.

    Директно хеш от паролата никога не се праща, това което се атакува е крайната HMAC стойност. HMAC-а може да се разглежда като хеш стойност сметната от комбинация от известни данни и „секретни“ такива, като единствено човекът който знае „секретните“ може да сметне същата HMAC стойност върху известните данни.

    „Секретните“ данни в случая са сесийният ключ, който се генерира на база SSID, паролата и двете nonce стойности,. Тъй като при всеки опит за автентикация, nonce стойностите са различни, няма как да изслухтиш handshake-а и да го replay-неш.

  27. thedem Says:

    За това е добре да се добавя към цялата работа hide ssid и резачка по мак адрес 🙂

  28. Желю Желев Says:

    @thedem Е нали с готов хеш ше си го пращам в пакета вместу паролата и пак ше си се свързвам към мрежата. Нали целта е да ограничиш достъпа, дали ше е с хеш или с парола голяма работа. Въпроса е че те са няколко вида хешовете, има PTK, GTK, и PMK и сигурно други дето не ги знам. Май трябваше повече да чета на това CCNA.

  29. Желю Желев Says:

    @gat3way май даде най-добрия отговор.

  30. thedem Says:

    А като е ограничено и по мак , някой ако успее да научи и мака и влезе с него, ше стане конфликтче и ше изхвърли някой от мойте компове , и като се има в предвид че няма да е по далече от 100 метра може и да го намеря кой е 🙂 хяхяхя.

  31. gat3way Says:

    „Скрития“ SSID означава просто че access point-а не праща регулярно beacon frame-ове. SSID-а обаче си остава в probe frame-овете или при authentication handshake-а, иначе няма как да работи протокола. Това не предоставя никаква сигурност.

  32. !ntel Says:

    То ако трябва да сме честрни, и самото филтриране по МАС адрес няма да ти помогне много ако някой по-запознат реши да ти троши паролата. Просто чака да се вържеш и spoof-ва МАС адреса на твоя клиент 🙂

  33. thedem Says:

    Ама нали като ми направи конфликт с моя ше го намеря 🙂 и ше му набия канчето 🙂 , все пак трябва да е наблизо 🙂

  34. gat3way Says:

    Не задължително, ако е по-интелигентен човеко, ще си ползва твоята мрежа и като бонус ще слухти какво правиш, дори може да си играе на mitm атаки. Достатъчно е да arpspoof-не wifi рутера и клиентската машина и да forward-ва трафика. Тези неща се автоматизират и не е особено сложно. По принцип криенето на SSID-а и филтрирането по MAC адрес не са добри решения, според мен нещата трябва да се уреждат на ниво автентикация – достатъчно силен passphrase при ползване на WPA-PSK, изключен WPS. EAP вместо PSK е ултимативното решение, обаче е играчка да подържаш някакъв сървър за автентикация от сорта на radius. За домашни мрежи си е overkill определено.

    Между другото в последно време си играя да си пиша wardriving app за андроид и обикалям да сканирам мрежи с телефона. Доста матрял съм насъбрал вече и излиза че в София, мрежите с EAP засега са около 0.4%, предимно около университети и офис-сгради. Дори министерствата си кютат с PSK.

  35. gatakka Says:

    Аз само да кажа, че взехме, че ударихме лимита за трафик на хостинга……
    Бе не е зле, като се има предвид, че не се рекламираме никъде 🙂

  36. Данаил Рабаджийски Says:

    еми как няма да го ударите, като всяко ново слушане зарежда тая мп3-ка наново ….. що не ги хоствате на soundcloud кастовете, мисля, че тогава ще си решите проблема с трафика.

  37. Данаил Рабаджийски Says:

    Сега проверих, има възможност за вграждане в сайт, така, че ще спести много ядове.

  38. Жеко Жольов Копача Says:

    Дидко, а Ве облака от звуци ще фалш за вграждане.

  39. thedem Says:

    Я ся кат се заразглеждах, тоя RADIUS сървър , има модул за php да го ползва 🙂 и там за аутентикациите да ни ви събират базата с хешовете :). Обаче кво ше е яко да се ползва външен VPS за логин в домашната мрежа, и като ти спре нета да не можеш да влезеш в локална мрежа ааахаха 🙂

  40. thedem Says:

    а модулчето php-auth се казва и бая сървъри за аутентикация поддържа:

    * All databases supported by the PEAR database layer
    * All databases supported by the MDB database layer
    * All databases supported by the MDB2 database layer
    * Plaintext files
    * LDAP servers
    * POP3 servers
    * IMAP servers
    * vpopmail accounts (Using either PECL vpopmail or PEAR Net_Vpopmaild)
    * RADIUS
    * SAMBA password files
    * SOAP (Using either PEAR SOAP package or PHP5 SOAP extension)
    * PEAR website
    * Kerberos V servers
    * SAP servers

  41. Demigod Says:

    „Релационните бази данни са тези, в които данните се представят и таблиците има релации като foreign keyove …. “

    Само да отбележим, че „релация“ в контекста на базите данни не означава „връзка“ ами означава „таблица“. Тоест самата ти таблица е релацията, а не foreign keya в нея.

  42. gat3way Says:

    Да ползваш външна услуга за нещо като radius backend е доста…странно хрумване 🙂

    EAP има няколко доста хубави предимства пред PSK, първото е че няма един и същ споделен secret за влизане в мрежата. Примерно можеш да дадеш за известно време на някой достъп до мрежата, без да се налага след това да си сменяш preshared key-а. Второто е че цялата работа с изслухтяване на handshake-а и чупенето му офлайн отпада – понеже там нещата работят по друг начин, обикновено първо се установява TLS сесия и отгоре минават всякакви такива чувствителни данни, ако въобще минават. Последното понеже може да се сетъпне с клиентски сертификати, тогава нямаме изобщо пароли, т.е автентицираме се с нещо което имаме, а не нещо, което знаем. Разбира се, съществуват и варианти с 2-factor автентикация (примерно EAP с автентикация на база клиентски сертификати и някакви credentials там).

    Като цяло, не случайно обаче „маркетинговото“ име е „enterprise mode“, overhead-а при администрацията е оправдан само когато имаме много клиенти, търсим гъвкавост и по-висока сигурност.

  43. thedem Says:

    Има сериозна ропа в сигурността на сайта с тоя ограничен хостинг и тия големи аудиофайлове. Съвсем елементарно някой може да напише един ред скрипт и с wget едно след друго да точи файл и да изцеди месечния трафик за няколко часа.

  44. List Says:

    Искам само да вмъкна млако инфо за една интересна но не чак-толкова известна пострелационна база данни. Казва се RethinkDB на ей-това клипче се разказва за какво става въпрос: http://www.rethinkdb.com/videos/what-is-rethinkdb/

    На мен лично ми е доста интересна, макар че още не ми е паднало случай да направя нещо сериозно с нея 🙁

  45. Данаил Рабаджийски Says:

    Тази сутрин преди работа (около 5-6 часа) разгледах и по-подробно soundcloud. Имат приставка за WP и вграждането може да стане с HTML5 таг, който не изисква флаш. Но поне според сайта на soundcloud, html5 вграждането е възможно само при браузърите Сафари и Гугъл Хром.
    Друго предимство е приложението за андроид и iOS. Свободния акаунт е до 2 часа на седмица, а за 30$ на година е доста повечеко 🙂

  46. Жеко Жольов Копача Says:

    А-а-а тогава съм твърдо против. Сега предаването е около два часа и половина, аз го искам даже три часа (да стане като легендарното „Неделя 150“), никакви такива ограничения. НЕ!!! Не съм съгласен!

    Ако трябва ще съберем пари тук и ще го качим на заделена машина, но ограничения за емисията в никакъв случай.

  47. Данаил Рабаджийски Says:

    Ето и условията за Про плана,
    Post 4 hours of sound
    €3/month or €29/year

    но според мен 2 часа на седмица са супер, тъкмо ще се получи по-професионално.
    Но все пак решават Gatakka и Stilgar

  48. thedem Says:

    http://dox.abv.bg/files/sharenof

  49. Жеко Жольов Копача Says:

    Дъдем гадовете след известно време ги трият. Не знам със сигурност колко, но ако знаеш как ми е идвало да избия колегите на на Ицето с високата резолюция при всеки такъв, а те са наистина много, не истина. Въпроса е, че има много апокрифно съдържание (легално), което е било качено единствено там, но е отдавна изтрито и вия от яд и безсилие.

  50. Данаил Рабаджийски Says:

    Както казва чичко Гугъл, качено веднъж в нета, никога не се губи, само трябва да го откриеш къде е

  51. thedem Says:

    Ам аз имам работи в DOX само че през пощенски акаунт 3 гиги му беше лимита май , от преди 6-7 години качвани всичко си е там.

  52. thedem Says:

    А тоя soundcloud като има само 2 часа на седмица , що не направите 2-3 акаунта 🙂 ще има 4-6 часа на седмица 🙂

  53. programings Says:

    Темата за Wi-Fi Security-то също е доста интересна, може да я имате в предвид за по-нататък.
    Особено ако поканите gat3way отново, ще стане супер интересно.

  54. Maverick Says:

    За Dell само за лаптопите ли се отнася, че не стават за нищо или като цяло продуктите им. Защото за мониторите си мисля, че са добри за цената си и това което предлагат.
    А за хостинг може да изберете неограничен на доста прилична цена от HostGator, вероятно е много занимаване ама поне е само един път. И така си е добре просто да ги разгледате. 🙂
    http://www.hostgator.com/shared

  55. Stilgar Says:

    @Maverick Не става въпрос за качеството на продуктите им, въпреки че в този конкретен случай се повредиха много неща, а за тоталната невъзможност на компанията да достави резервни части при повреда.

    Подозирам, че ако се купи монитор от висок клас проблемът с ремонта ще е аналогичен.

    Повече инфо – http://sietch.net/ViewNewsItem.aspx?NewsItemID=212

    BTW всички тука изглежда смятат, че не може да се оправим с проблема с трафика. Както виждате сайта не е спрял 🙂

  56. Vladimir - CORSAIR Says:

    За хакването на паролите с видеокарта, ще кажа че я използват поради голямата изчислителна мощ, точно за това е и АТИ-то.

    Аз използвам 2 ати видеокарти за изчисляване на биткойни (Виртуална валута), моделите са Sapphire 7850 и всяка една изчислява по 310 милиона хеша на секунда. Изводите са ясни…

  57. Stilgar Says:

    Много добре знаем за какво се използват видеокартите, въпросът е какви данни им се подават в случая с iPhone WiFi паролите и откъде атакуващият има тези данни.

  58. thedem Says:

    Вземете напишете нещо , да си се ползва видеокартата за GIMP и Inkscape 🙂 , оставете ги тия пароли , от това полза няма 🙂

  59. gat3way Says:

    Мче напишете си го вие, на мен паролите са ми интересни 🙂

  60. thedem Says:

    🙂 🙂 🙂 , те са почнали хората да го правят , няма кво да им пречим 🙂 на следващите версии е планувано 🙂

  61. Stilgar Says:

    Ми като са почнали, к’во ревеш?

  62. Желю Желев Says:

    @Stilgar , ама те и HP са същите копеленца, да не говорим за а-сус или acer. Аз мисля че са като колите, имат някои силни модели имат и някои много калпави, въпрос на късмет е на кво ше попаднеш. Аз бях с една тошиба 5 години ей по-здрав лаптоп не съм виждал, естествено смених 2 харда, ама това си е моя заслуга щото блъскам като се ядосам и една матрица (щото ми я заляха с червено джони, никога не пийте такова нещо, само да видите какак йзглеждаше дисплея …) Обаче това лайно въпреки всичко не спря да работи. Аз за това си взех настолен, щото сам съм си майстор и много яко така. Кеф ми тва дъно, кеф ми оня процесор…

  63. Stilgar Says:

    Ами ще си купуваме MacBook Air тогава (само да му пуснат версия с touch screen)

    Иначе аз имам и настолен компютър, даже два, ама ми трябва/искам и ultrabook.

  64. thedem Says:

    @Stilgar „Ми като са почнали, к’во ревеш?“ , Ни рива бе 🙂 Гимнастика на пръстите си правя просто 🙂

  65. Says:

    Аз пък много се чудя дали да не опитам да си сглобя нещо kato лаптоп. Знам че звучи самонадеяно и като изхвърляне, но съм вдъхновен от идеята за нещо със стиймпънк звучене като дизайн естествено със подходящия свободен софтуер. Скоро дори си нахвърлях схема какво и къде мога да побера в един малък метален куфар. Разбира се става въпрос за arm. Може би нещо като odroid. Вие какво мислите, възможно ли е такова нещо ?

  66. thedem Says:

    Що да не е 🙂 ше стане като тия куфари с червения бутон 🙂 , даже може да му сложиш и червен бутон 🙂

  67. programings Says:

    Що да не може?
    Може, разбира се. Купуваш от продавалника части от изгорели лаптопи, свързваш в куфара, прикрепяш подобаващо, и инсталираш Linux. 🙂

  68. Says:

    @programings – принципно гледам да е арм, за да нямам проблем с охлаждането. Мисля най-голям зор ще е с изработката на клавиатурата (може би нещо взаимствано от http://www.stevemargolis.com/keyboard.htm), а за тъчпад изобщо ми е бедна фантазията . Иначе батериите засега ще гледам да не са за лаптоп идеята е да съм възможно най-далеч от индустрията и всичко да е направи си сам. Опра ли до софтуера – или Debian или FreeBSD.

  69. thedem Says:

    Сложи Trackball от стара мишка с топче 🙂

  70. Ivan Says:

    Относно хостинга, ако сте при ICN, за 7,75 на месец нямате ограничение за трафика.

    http://www.icn.bg/hosting-compare-linux.html

  71. agent_kowalski Says:

    Що се плашите като навлезете в политически теми? На мен ми е интересно лично.

  72. Stilgar Says:

    Не се „плашим“. Аз по цял ден си поствам на политически теми в Spybook. Просто сме решили (и го казахме в пилотния епизод), че няма да говорим за политика в подкаста. Първо искаме да е по-фокусиран, а не да е подкаст за всичко и второ политическите теми могат много лесно да изядат голямо количество време.

  73. adn Says:

    Агент Kowalsky, oт политика ли се интересуваш? Мислиш, че му е тук мястото, така ли? Какво искаш да се коментира? Че Естония е решила да сподели код чрез github?

  74. adn Says:

    @АRM базираният custom лаптоп.
    Само драйвера на тъчпада колко нерви ще ти отнеме +О…
    Към кой производител си се насочил?

  75. adn Says:

    Това отдясно на nick’a с държава, браузър и ОС е много готино, само че съм с Сhromium, не Chrome! Някой има ли идея как да ги различим?

  76. Asen Trichkov Says:

    Ако решите да засягате политически теми по-добре да ги отделите в категория – цирк или нещо такова.

  77. Stilgar Says:

    Не се притеснявайте няма опасност да решим да засягаме политически теми.

  78. Семейно Положение оТвързан Says:

    Може ли инфо за следващия каст, кога ще излиза ?
    Смятам че е добре да сложите нещо като секция в която да се казва кога излиза следващия каст.

Leave a Reply